Hvor ble jeg av?

DSC_0047

En lang bloggpause ble det. Jeg har vært for sliten og for å være helt ærlig, også for uinspirert. Det ble jul,da…en fin en også, vi var 14 stk på julaften som holdt seg friske og glade, det er det jeg alltid har øverst på min egen ønskeliste og resten av dagene har gått slag i slag ;)) Nå sitter jeg bare å titter rundt på all julepynt som jeg lengter etter å pakke ned, men jeg har lovet å vente til 1.januar, så det får jeg prøve å holde. Jeg elsker januar-ryddesjauen mye mere enn julepyntingen egentlig, den følelsen av å rense og kanskje fylle på med friske blomster…rent og lyst,-fantastisk!!

Nyttårsforsettene er det samme som alle andre år, bruke mindre penger, samt gå ned noen kilo…jeg skal også prøve å få skrapet ferdig benken min.

 

Litt sent kanskje, men vil nå allikevel ønske alle en fredfull romjul og et riktig godt nytt år!

Hanne

2 thoughts on “Hvor ble jeg av?

  1. Berit

    Der var du, jo! Skjønner godt at du har vært sliten, med stort hus/leilighet, familie, cafe osv. Enhver med bare halvparten så mye å gjøre kan bli utslitt i førjulstiden. Men nå er det (heldigvis) over for denne gang. Jeg for min del nyter noen late dager nå. Snart starter vi med blanke ark og nye krefter på et nytt år. Ha en fortsatt fin romjul og godt nyttår til deg også. Klem fra Berit.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *