En påminnelse..

DSC_0018

En sølvramme i gips fra Vintage By Nina er kommet opp på veggen for en liten tid tilbake. Deilig med noe nytt å hvile øynene på…venter jo enda på at denne veggen skal rives ned, men noe(n) sier meg at det kan ta sin tid.

Dagen i dag startet med å prøve å hindre at lillesøsters hus tok fyr da naboens uthus plutselig stod i lys lue og jeg benytter anledningen til å minne om hvor farlige ladere kan være.  Fasit ble en totalskadd bu (naboens), en yttervegg (lillesøsters) som måtte rives og røykskader, men den fjernstyrte bilen kunne kostet flere av oss hus og heim i dag og hadde det ikke vært for at snarrådige naboer tok affære skal gudene vite hvordan dette ville gått. Pass på oppladbare leker og ta en ekstra sjekk!!

Hanne

One thought on “En påminnelse..

  1. helena

    Huff, ladere er ikke til å spøke med…. Jeg har de aldri på når jeg ikke er hjemme. Mannen derimot er helt sløv……men han har blitt noe bedre – sikkert fordi jeg blir så sur, hehe:) Det var godt at det ble oppdaget da og kanskje noen lærte noe også…..!
    Så du skal slå ut veggen ja – det blir kjempefint å få en stor stue:) Litt arbeid blir det jo for mannen, men det er enda mer “arbeid” å møblere etterpå;) Plutselig “mangler” man både det ene og det andre….. Den krukken din med hortensia er nydelig! Den kledde den rosafargen. Jeg elsker kjøkkenet ditt og jeg skjønner godt at du gleder deg til å fyre snart – jeg lover deg at det er det flere som gjør, tralala:) Hilsen Helena:)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *