3 thoughts on “It´s a boy!

 1. Monica Midtun

  Hei Hanne 🙂

  Jeg bare lurer på noe. Jeg har fremdeles den Vintage knappen på siden min med link over hit- men er det liksom noen mening lenger ? Konseptet ble jo noe helt annet enn det som var opprinnelig.
  Ingen sure miner fra meg altså- skjønner du har nok å henge fingrene i, jeg bare undrer 🙂

  God kveld klem fra Monica

  Reply
  1. admin Post author

   Hei Monica, ja jeg måtte legge ned VI for en tid tilbake. Vi var jo to om det og da hun ikke fikk tid lengre ble det vanskelig for meg alene med alt annet som skjer (prøvde jo en stund). Har skrevet om det et par ganger men det har vært vanskelig å få gitt beskjed til alle dessverre så har bare måtte ta henvendelsene etterhvert.

   Klem tilbake!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *