Et lite glimt..

DSC_0050..fra mitt kjøkken hvor det ikke skjer noen verdens ting for tiden. Ikke så mye som en ny plante har fått flytte inn og jeg er redd dette ser ut som ren repetisjon selv om bildet faktisk er tatt i dag. Men det er vår i luften og jeg håper jeg kanskje kan få meg en fridag snart…gleder meg sånn til å ordne litt ute. Elsker jo utelivet og ikke minst deilig å få noe nytt å blogge om…;) Med løfte om bedre tider!

Hanne

 

One thought on “Et lite glimt..

  1. helena

    Kjøkkenet ditt er PERFEKT som det er – bare tull at man trenger nye ting hele tiden! Jeg kjøpte Jeanne d´Arc i går og hvem hadde fått en flott reportasje i bladet…….Gratulerer så mye:):):) Det har skjedd store forandringer i huset etter at disse bildene ble tatt;) Ha en flott lørdag! Hilsen fra Helena:)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *