Kjøkkenvegg til besvær!

DSC_0012

Så blir det litt mere bilder fra kjøkkenet i dag. Det er en vegg her inne som ikke er venn med meg så jeg vil ikke si at alt er ferdig her….men mannen trenger seriøs “strykingmedhår” for å gå med på løsningen jeg har kommet frem til, den eneste løsningen som jeg kan se! Skal komme tilbake til det når det evt er ordnet, men han er ikke spesielt glad i å fikse på ting han nettopp har blitt ferdig med som han sier 😉 For meg er “ferdig” når det “funker”….og sånn går no dagan!

Ellers kommer Nina (vintagebynina) og Tore til Halden i morgen og har med litt spennende nytt til meg, hurra!!  Chaiselongen og bokhyllen min er nå i henholdsvis Tyskland og Hordaland og stedsfortredere kommer altså i morgen :))) Nina og Tore kjører gratis til Norge denne gangen så er det noe du ønsker deg og evt kan hente i Halden så er det bare å benytte sjansen! Det gledes!!!

Hanne

DSC_0033 DSC_0034 DSC_0038

4 thoughts on “Kjøkkenvegg til besvær!

 1. Kerrie

  Your new Old townhome is beautiful. The openness is so lovely. I also really like your pale wood floors rather than white floors. I follow you on Instagram. My dear friend Tracie of My Petite Maison told me about you.

  Reply
  1. admin Post author

   Hi Kerrie and thank you for kind words…how nice of you to leave a mark in here <3 Send my love to lovelt Tracie!! H

   Reply
 2. Berit

  Det kjøkkenet ditt, og alt det andre du har vist av leiligheten, er bare SÅ lekkert. Skjønner ikke helt hvilken vegg du er misfornøyd med, så det skal bli artig å se senere. Selv begynner jeg å bli ganske misfornøyd med mitt kjøkken som er halvveis pusset opp. Hele resten av huset er jeg veldig fornøyd med etter oppussing, og det er ferdig, men mannen min gikk nok litt lei, (av alle mine kreative ideer)og det går altså utover meg og kjøkkenet. Ikke alltid like lett å få disse mannfolka med på alt, nei. Men det går seg nok til etterhvert. Så det ordner seg nok med kjøkkenveggen din også. Ha en god uke. Hilsen Berit.

  Reply
  1. admin Post author

   Takk Berit!! Håper det blir ordning med kjøkkenet ditt også etterhert 😉 Veggen skal jeg vise og forklare senere vet du…er nok litt oversensitivt skrudd sammen når det kommer til dette og skjønner jo forsåvidt at noe av det vi kommer opp med ansees som ganske meningsløst for dem som har mere fokus på det praktiske 😉 Det løser seg forhåpentligvis for oss begge om ikke så alt for lenge,

   Takk for spor snille deg! H

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *