Klar for et nytt år!

DSC_0003

 

Det er renselses-følelsen som har slått inn, alle løfter om et nytt og bedre liv, slank shiluett og det der og de blanke arkene får man utlevert så snart man har tatt ned julepynten og hevet ut juletreet (i alle fall i mitt hode). Noen ganger klarer jeg å vente til podens fødselsdag som er 3. januar, men i år ble det ikke slik. Her er det bart og plussgrader ute som det har vært stort sett til nå i vinter, så julefølelsen man gjerne vil tviholde på har glimret med sitt fravær uansett…men det betyr ikke at det ikke har vært hyggelig! Deilig mat og like deilige mennesker har gjort høytiden super, men nå er jeg klar for friske blomster, luft i huset og ikke minst min spennende nye hverdag!

Hanne

2 thoughts on “Klar for et nytt år!

    1. admin Post author

      Hei Linemor, jeg har alltid tenkt at de var det, men jeg er jammen ikke sikker….men vakre er de:) Håper du har hatt en deilig julefeiring og er klar for 2014! KLEM!!

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *