6 thoughts on “Klar for ny uke?

 1. salige lavendel

  Det er bare så LEKRE LEKRE bilder på bloggen din!!! Jeg søkte deg opp på instagram og fant en som het hannesdagbok…håper det er deg for jeg trykket på følg forespørselen. Er sjeldnere inne på blogger nå enn før, men hver dag titter jeg inn på instagram, så jeg synes det ville være hyggelig å få dine nydelige bilder der! Håper din helg også var bra, min var super med deilig solskinn og vennetreff. Men mandag og ny ukestart er bra det også =) Klem fra meg

  Reply
  1. admin Post author

   Åååååå så snill du er!! Vet du, det er IKKE meg. Jeg er på Instagram men under hannesvintageinteriorblogs…vet ikke hvem som er hannesdagbok nå, men det var en privat bruker i alle fall:) Skal prøve å finne deg så kan vi jo følge hverandre :)) KLEM!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *