Litt mere kjøkken

DSC_0033

***

DSC_0037

Sånn  har det altså blitt, jeg bare elsker å ha utsikt over parken her i Halden, den er så vakker! Det som nå mangler er det store hvite skap-monteret som jeg håper vi får hentet i Sverige  neste uke og en kakkelovn som lommeboken absolut ikke er enig i at trengs akkurat nå. Komfyren med vifte er kommet opp og de gamle viktorianske metallflisene passet perfekt, hurra! …nå mangler det bare at en Smeg-reparatør kommer på besøk så kan vi kanskje få laget litt mat på den også…arghhh!!

Men, jeg har fri i dag og skal ikke bruke tiden på å irritere meg…jeg eier jo en kafé og akkurat nå er det ekstra praktisk å bo rett over den 😉

DSC_0036

Hanne

6 thoughts on “Litt mere kjøkken

 1. Berit

  Kan det bli vakrere? Det er så jeg rent mister pusten av å se ditt nydelige kjøkken. Kan nok bli fint med en kakkelovn også, men gled deg foreløpig over hva du har, og sett kakkelovnen på ønskelisten. Det er både sunt og deilig å ha noe å se fram mot også. Nå skal du jo snart få et helt sikkert, nydelig skap fra Sverige. Det er noe å glede seg til, det!
  (Huff, jeg håper ikke du oppfatter dette som noen moralpreken. Det var ikke meningen. Synes bare du har et så fantastisk kjøkken, og at det er viktig “å leve i nuet”. Dvs, i dette tilfelle, glede seg over det man har.)

  Reply
  1. admin Post author

   Er så enig med deg Berit 🙂 Skal glede meg over skapet i første omgang :))) God sommer <3

   Reply
 2. Rosa Vik

  Hei

  Dere har skapt et fantastisk hjem:) Et av de vakreste jeg vet om. Har et praktisk spørsmål: Skal bytte vinduer i vårt gamle hus, ønsker krysspostvinduer da det var det originalt, men har blitt gjort oppmerksom på krav til rømningsvei. Ser dere har samme type vindu som vi ønsker, hvordan har dere løst det ang rømningsvei, og hvor har dere kjøpt vinduer fra. Finner på nett at midtpost kan være løs, for rømningsvei, men da kan ikke vinduene være vendbare. Noe som blir upraktisk for vår del. når det kommer til å vaske de utvendig i andre etasje. Blir veldig glad for svar.

  Klem fra Rosa

  Reply
  1. admin Post author

   Hei Rosa 🙂

   Disse vinduene har stått i bygget i årevis og hvis jeg husker riktig så gjelder andre regler da. Men, vi har hatt besøk av brannvesen som har godkjent alle etasjer i forhold til regelverket.Litt usikker på hvem som kan hjelpe deg med dette, men synes det er rart at det er regler som forhindrer en fra å restaurere tilbake til originalen hvis det finnes tilstrekkelig med rømningsvei ellers i huset? Håper du finner ut av det, alltid flott når oppussing gjøres ordentlig! Takk for fine ord snille deg <3 Ha en fiiin sommer!! H

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *