Livstegn

DSC_0002

Jeg er nå i mitt femte år med blogging og har stort sett klart å komme med innlegg jevnt og trutt, men nå har bloggtørken for alvor tatt meg. Jeg har lite å vise som ikke dere har sett 100 ganger før, så enn så lenge er det litt stille fra denne kanten, men håper høsten kommer med litt ny inspirasjon!

Det hjelper i alle fall godt at Nina Hartmann kommer med den 4. boken i rekken og for deg som vil forhåndsbestille, send meg gjerne en mail på pollys.tearoom@yahoo.no

Håper uken har startet bra!! Hanne 🙂

DSC_0003

7 thoughts on “Livstegn

 1. Monica Midtun

  Så har du ganske mye å som skjer rundt deg også da og Polly`s Tearoom 🙂 Tåler veldig godt å se reprise bilder av det skjønne hjemmet ditt. Selv om jeg tror det er noe nytt i dette- Hortensiaen 🙂 Håper det gikk bra med dørene….

  Ønsker deg herlige dager

  Klemmer fra Monica

  Reply
  1. admin Post author

   Hahaha…ja Hortensiaen er ny Monica 😉 Dørene vender enda på å bli satt inn så jeg får bare puste med magen enn så lenge 😉

   Håper du har hatt en fiiiin sommer!
   Klem!!

   Reply
 2. helena

  Hei! Da er den deilige varme sommeren over og jeg har tid til å sitte litt på nettet igjen. Du må ikke slutte nei…. Jeg liker at du legger ut bilder jevnt og trutt av det vakre hjemmet ditt:) Du behøver slettes ikke å ha noe nytt å vise frem vet du:) Har bladd meg nedover nå, og alt er så fint så fint!!!:) Blir aldri lei;) Nye dører?? – så spennende da!
  Jeg gleder meg også til Nina-boken som kommer snart – blir jo aldri lei av disse bøkene heller….:)
  Ha en fin kveld! Helena:)

  Reply
 3. Cathrine A

  Synest du har så fin blogg! Må ikkje tørke ut. Blir aldri lei eg. Nydeleg den ramma på veggen. Kanskje bilder av detaljer hadde vært noko? Du har så masse fint :-).

  Reply
 4. Sjarm og Kaos / Cecilie

  <3 Jeg kommer aldri til å bli lei bildene dine, selv om det går i reprise <3 (Og vet alt om bloggtørke, er ganske lei selv, og kommer nok til å gi meg når 2014 er ferdig. Men føler jeg må holde bloggen igang da huset vårt kommer i interiørblad både i Finland og Sverige..

  Reply
  1. admin Post author

   Du må holde ut lengre enn det Cecilie…hvis ikke jeg får min dose med Sjarm&Kaos blir livet langt gråere for min del <3 Så gøy med reportasjer!!!

   Klemmer i fleng, fina 🙂

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *