Skap til besvær

DSC_0011

Her selges det møbler og ting over en lav sko…nesten alt er skiftet ut 🙂 Skapet på kjøkkenet har jo i den forbindelse skapt hodebry…det er nemlig alt for tungt til å få fraktet videre noen vei så skal jeg kvitte meg med det, må det slåes i stykker, noe jeg selvsagt ikke har tenkt å gjøre 🙂

Det var jo hvitt når jeg fikk det, men siden litt mørkere ting er min nye passion, malte jeg det i en litt leire-aktig farge. Jeg maler absolutt helst ikke møblene mine så dette har vært et unntak som jeg har hatt litt vondt for å slå meg til ro med, selv om det ble pent, i og for seg. Men i går kveld kom jeg tilfeldigvis på at dette er et skap fra et fransk bakeri (hvis jeg husker riktig) og den siden jeg har hatt inn mot veggen er egentlig fronten….som jeg ikke har rørt, heldigvis!! Den er litt grønnere som de andre gustavianske møblene og passer egentlig perfekt 🙂 Så nå er det snudd og får stå litt til 😉

Hanne

DSC_0012

2 thoughts on “Skap til besvær

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *