Sliten…

DSC_0041..så sliten. Skal innrømme at jeg oftere nå lurer på om jeg er klin  kokos som har satt alt dette igang. Virker alle maskiner? Har vi nok varer? Blir alt ferdig? kommer det folk? Hva kommer de til å synes? Klarer jeg å innfri alles forventninger? Alt dette kverner i hodet på meg natt og dag….sammen med lister, mailer jeg har glemt å besvare ( er du en av de som venter så send meg en ny) og diverse deadlines. Jeg har nettopp kommet hjem, klokken er åtte og jeg skal nå begynne husarbeid for huset fylles opp av besøk i morgen og blir til over helgen. Mamma skulle fyllt 67 nå på lørdag og det som er igjen av familie samt hennes venninner kommer til Halden for å feire. Skulle så gjerne vist henne hvordan caféen er blitt, men paradoxet er at hadde hun levd, hadde den ikke eksistert. Vel, arven fra mamma og pappa er snart borte i kroner og øre, men det har resultert i et ny start og et spennende nytt kapittel i livet….bare jeg får sove litt først..

Hanne

DSC_0074

 

6 thoughts on “Sliten…

 1. Ett rött monogram

  Nu har du mycket, det förstår jag. Det kommer
  gå strålande med allt, det är jag säker på.
  Fint och minnas din mamma genom och träffas.
  Gå och lägg dig och sov nu, sov dig till ny energi.
  Stor kram
  AnnaMaria

  Reply
 2. Jannicke Helgesen

  Ta vare på deg selv. Å leve ut en drøm, koster: tid, tårer, svette, våkenetter, bekymring. Men det blir så bra, så vakkert- et unikt konsept. Jeg skulle ønske jeg bodde nærmere. Da hadde jeg søkt helgejobb. Når åpningsdagen er omme, så håper jeg skuldrene senkes og at kundene strømmer til Polly’s!

  Reply
 3. helena

  Hei! Skjønner godt at du er sliten av alt arbeidet og har masse tanker som surrer rundt i hodet. Det kommer til å gå så bra skal du se:) Jeg er sikker på at dine foreldre hadde vært så stolte av deg!! Du får prøve å slappe litt av i ditt nydelige kjøkken! Helena:)

  Reply
 4. line

  Det er helt naturlig at du har det slik nå. Jeg er sikker på at det kommer til å gå superfint når dere kommer igang. Prøv å kose deg på det hæææærlige kjøkkenet ditt. ( Ser ut som en stor deilig varm kopp ekte sjokolade med krem ….. mmmm).
  Ønsker deg all lykke!

  Klemmer

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *