Sommeren er her!

DSC_0018

Sol og sommer…herreminhatt, så deilig!! Selv om 30grader i skyggen er kanskje litt vel mye av det gode, får jeg vente litt med klagingen tror jeg 😉

Jeg elsker de store vinduene mine ekstra mye når solen skinner på dem, det nydelige lyset fyller hele leiligheten og gjør meg glad <3…..måtte det bare vare leeeenge!! 🙂 Mange spør meg om jeg savner det forrige huset hvilket jeg ikke gjørpå noen måte…men uteplassen, den savner jeg VELDIG! En vakker dag kan vi kanskje lage oss en fin uteplass her også hvis de høyere makter vil…og med det mener jeg Halden kommune, men inntil da får vi nøye oss med den lille bakgården vi har og så parken selvfølgelig, det er jo ikke synd på oss! 🙂 (misunner naboen den balkongen, altså)

DSC_0021-001

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *