Spennende tider!

DSC_0044I dag har jeg feiret min 43-års dag, ikke noe å snakke om egentlig, men alltid koselig å få besøk av familie 🙂 Benyttet også dagen til å hente frem litt pynt og noen julekuler jeg fikk av lillesøstrene fra Fil de Fer i København….nydelige og matte i sølvet:) På tirsdag kommer det folk fra England og skal ta litt bilder både herfra og fra Polly´s til en interiørbok jeg foreløbig ikke vet så mye om, men spennende blir det. Også litt vemodig for det blir den siste reportasjen herifra, i alle fall med mitt interiør 😉 Etter jul selger vi dette huset som har vært et deilig hjem for meg og min familie i over 10 år og flytter ned i gågaten over caféen min. En herlig stor bygårds-leilighet med stukkatur, rosetter og fiskebensparkett…hva mere kan en vintage-fanatiker ønske seg? Uansett, bloggingen fortsetter, kanskje litt periodisk frem til flytting, men er rimelig sikker på at det tar seg opp etterhvert;))

Nyt resten av helgen,

Hanne

One thought on “Spennende tider!

 1. Monica Midtun

  Åh så spennende – du forteller vel om boka når den kommer 🙂 Så nå selger dere …veldig praktisk å bo over Polly`s da. Kjenner noen som bor i Oscars gate og stukkaturer og takrosetter og flotte vinduer er det der også- så kan se for meg hvordan den nye boligen blir/er. Det blir lekkert 🙂

  Her sitter jeg mellom flyttekasser og gråsekker. Vi flytter mellom den 1-12 desember, når brukstillatelsen på den nye boligen er klar. Så nå heter jeg ikke Fru Sjøakersperler lenger- men Monicas Lykke. Startet ny blogg 🙂

  Ønsker deg en herlig uke Hanne

  Klemmer Monica

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *